HORECAPLUS.BE

Producten verkenner

 

Wat is leasing ?
Leasing is een speciale vorm van huurcontract die de voordelen van huren combineert met de voordelen van de volle eigendom.

Hoe werkt leasing ?

 • U beslist wat u koopt.
 • Vervolgens koopt de leasingmaatschappij het goed voor u aan en verhuurt het aan u voor een periode die gelijk is aan de veronderstelde economische levensduur ervan.
 • U betaalt een vaste onveranderlijke huur.
 • Na afloop van de huurperiode kunt u:
  - of het kopen aan een prijs die vooraf werd overeengekomen
  - of het goed teruggeven aan leasingmaatschappij

Wat kunt u leasen ?
Alle investeringen voor beroepsdoeleinden, bedrijfsapparatuur.

Wie kan leasen ?
Bedrijven, handelaars en vrije beroepen

De voordelen van leasing.

 1. U kiest en koopt zelf.
  Uzelf onderhandelt over de prijs, de leveringstermijn... kortom, u koopt zelf aan de beste voorwaarden, maar...
 2. U hebt zelf geen liquiditeiten nodig. Met leasing financiert u 100 % en dit in tegenstelling tot de klassieke financieringsvormen, waar u meestal zelf een voorschot moet betalen.
 3. Geleaste goederen zijn fiscaal aftrekbaar.
 4. Het b.t.w. voordeel: bij de aankoop is er geen b.t.w. te betalen. De b.t.w. wordt berekend op de interesten van de volledige huurperiode.
 5. Leasing is soepel. De lasten worden perfect gespreid. Met leasing heeft u een perfecte spreiding van de kostprijs in functie van de economische levensduur van de investeringen.
 6. Geen huurindexatie en geen kosten. De huursom is contractueel vastgelegd en wijzigt niet tijdens de ganse duur van het contract. Er worden nooit dossiers- of onderzoekskosten aangerekend.
 7. Uw leningcapaciteit wordt niet aangetast. Uw bestaande kredietlijnen blijven vrij voor andere doeleinden. Leasing is een supplementaire kredietbron.
 8. U vermijdt kostenstijging: een aankoop uitstellen betekent veelal op een later tijdstip méér betalen.
 9. Aankopen aan restwaarde. Vooraf, bij de aanvang van het contract, wordt bepaald hoeveel de restwaarde van het gehuurde goed zal zijn na afloop van het contract. Deze restwaarde is meestal 5% van de oorspronkelijke kostprijs.
 10. Investeringsaftrek. Geleaste goederen zijn investeringen voor de onderneming en zelfstandigen en bijgevolg is investeringsaftrek mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op om voor U een berekening te maken. Bedrag per maand en looptijd voor uw toekomstige investering.
03/825 28 28 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.